<3

skissi.com

Visual Finland

| 0 kommenttia

Vietin juhannuksen jälkeen reilun viikon tien päällä, keräten talteen visuaalisia elämyksiä Suomen kesästä.  Aihe kiinnostaa tietysti työni puolesta, mutta myös muista, vähemmän kaupallisista syistä. Omakohtainen kokemukseni on, että visuaaliset elämykset vievät kiukkua ja pahaa tuulta pois. Ehkä suruakin, toivoisin.Loputtomat pellot, viileä järvivesi, ja koko matkan kehystäneet villit lupiinit sykähdyttivät visualistia, vaikka saivatkin haastajia kaduilta ja kaupungeista – niissäkin monta elämystä odottaa poimijaansa.Ei muuta kuin reppu selkään ja menoksi! Visual Finland-projektin etenemistä voi seurata facebook-sivuilla, jonne voi myös jättää vinkkejä näkemisen arvoisista kohteista. Skissin blogissa siirrytään nyt muihin aiheisiin, kuten hää- ja teemajuhliin, ja myös onnistuneesta mainonnasta hihkutaan yhden jutun verran. Pysykääpä kanavalla.

PS. Teitä on jo paljon! Kiitos!

Leave a Reply

Pakolliset kentän on merkitty *.