<3

skissi.com

Hillitty ja Asiallinen Juttu

| 0 kommenttia

Tänään olen istunut koneella ja naputellut juttuja moneen osoitteeseen. Ajatuksia katumuodista, myymälämaailmasta ja visuaalisista elämyksistä. Koska kirjoittaminen yhdistettynä valokuvaamiseen on minulle ehkä parasta ajanvietettä maailmassa, olen leijunut tänään typerän näköisenä hymyillen ympäri asuntoa. Näitä onnen tunteita siivitti tietenkin myös kiitollisuus, että saan tehdä tätä työkseni. Samalla aloin ajatella Skissin tarinaa hieman tarkemmin, ja sitä miten tähän on tultu.

Alussa nimittäin koitin olla visualistina Hillitty ja Asiallinen. Yritykseni visuaalinen ilme noudatti samaa linjaa. Todellisuudessa elin kaksoiselämää, sillä siviilissä olen kaikkea muuta kuin hillitty ja asiallinen. Suoraan sanottuna, olen lapsellinen, höpsähtänyt ja liian helposti innostuva! Oli aika hämmentävää lopulta ymmärtää, että itseasiassa ne piirteet olivatkin minun vahvuuksia, jos jostain vahvuuksista voi puhua. Pikkuhiljaa Skissin nettisivut uudistuivat, samoin yrityksen visuaalinen identiteetti – logoksi tuli mieheni piirtämä koira, näyteikkunoihin alkoi syntymään tarinoita, pitkäaikaisia asiakkuussuhteita solmittiin. Blogitekstit syntyvät miettimättä, mitä ne minun asiakkaat nyt ajattelevat jos sanon että oon höpsähtänyt. Työhöni tuli mukaan se sama, aivan liikaa kupliva ilo, mitä kannan mukanani muutenkin arjessa!

Vahvuudet elämässä voivat olla yllättäviäkin. Mistä sinä nautit maailmassa eniten, mille asioille naurat? Mistä piirteistä ystäväsi ja läheisesi kehuvat sinua?
Voisitko saada samoja asioita työhösi mukaan?Aika hämmästyttävää viikkoa kaikille,

t. ylihörhö ja tyhjännauraja, Virve

Leave a Reply

Pakolliset kentän on merkitty *.