<3

skissi.com

My life’s a treasure, full of sunny weather

| 0 kommenttia

Hartaimmat lukijani saattavat muistaakin, kun muutama kuukausi sitten hehkutin ihanasta taidemaalarista Teija Takkusesta. Tänään, suureksi ilokseni, sain olla mukana pystyttämässä Teijan näyttelyä Elämäni värit Alavieskan kirjastoon.

Uutena suosikkinani voisin ehkä pitää maalausta Black Swan, joka on saanut inspiraationsa samannimisestä elokuvasta:Laukkaavan mielikuvitukseni ansiosta elämä tuntuu välillä ihan sadulta, joten vaikutuksen teki myös teos Satumetsäläinen, ja nämä linnut kans!Mukavasti mukanaan kuljetteli tämäkin teos, Pastilli:Tuohon viimeiseen yksityiskohtaan voisin jäädä asumaan pitkäksikin aikaa, huiluttelisin siellä mun kesävarpaita ja nauraisin ääneen.Näin iloisiiin fiiliksiin sai Elämäni värit-näyttely. Suosittelen lämpimästi poikkeamaan, ihan asiasta tehden! Samalla voi pyyhältää vaikka Nyypakan kautta, ja jatkaa reissua vielä Kalajoelle Seiliin kahville :)
PS. Osa Teijan tauluista on myynnissä, ja taiteilijan yhteystiedot löytyvät paitsi näyttelytiloista myös neidin blogista, täältä näin. Iloista viikonloppua! Boolia, boolia!

Leave a Reply

Pakolliset kentän on merkitty *.